Mattiase värgid

juriidiliselt on kõik korrektne

kolmapäev, jaanuar 18, 2006

külmapühad ja muud asjad


vahepeal läks natuke kiireks aga üritan aja maha võtta siis täna. niipaljukest siis vahepeal tehtud et sain lõpuks korteri teise toaga üle noatera hakkama. vahepeal kiskus küll juhtme kokku kui kell 18 jõuad koolist sööd ja hakkad lihvijaga toapõrandat nühkima. aga kuna ma olin otsustanud mitte alla anda siis jõudsin laupäeval sellega lõpuks ühele poole ja esmaspäeval (16.01) siis kolisime lõpuks sisse ka. hea on jälle voodis magada: diivanvoodi tüütas täielikult ära. sellel nädalavahetusel saab siis tänu külmapühadele toa ehk täielikult ära lõpetada. pilt siis kah.
eile sain esmakordselt sellel talvel ka suusad alla: 15 km Otepääl. Ilm oli -10, muidu oleks peris hea olnud kui poleks tuult olnud. 15 kilti võttis päris mõnusalt läbi aga täna üllataval kombel isegi lihased ei valutanud - vorm on hea?!! varsti jälle lumele, kui ilmataat lubab. muide, kui kõik hästi läheb, siis leidsin endale ka meeskonna selle aasta X-Dream'iks. seda enam tuleb trennile tähelepanu pöörata.
tänase õhtupooliku veetsin oma kallis sõiduvahendis - õnnetusehunnik nimega Opel:P
nimelt keeldus ta tänase ilmaga käivitumast ja seda hommikul kui mul oli vaja kooli minna. õhtul peale väikest turgutust sain ta siis käima aga kuna kogu jahutussüsteem oli põhjalikult läbi külmunud, siis üritasin seda 2 tundi tulemusteta üles sulatada. niipalju siis lõputöö projekti tegemisest:( eks me ootame siis kevadisi sulasid:P