Mattiase värgid

juriidiliselt on kõik korrektne

neljapäev, detsember 15, 2005

Sünnipäev


mis võiks olla parem päev blogi alustamiseks kui sünnipäev? ilmselt ei olegi. üks lehekülg on täis kirjutatud, võtame siis järgmise ette - seekord siis juba 25-nda. tegelt see sünna polegi nagu eriti sünna, sest mis peolooma sust ikka on kui sul kolme päeva eest mandlid kurgust välja kisti? jäävesi ja jäätis - minu sünnipäeva piduroad:P
ok, see selleks, ega täna polegi midagi asjalikumat öelda, tahaks sellest kurguvalust lahti saada ja vähe toitaineterikkamale dieedile minna. praegune toiduvalik sisaldab küll ohtralt valke ja süsivesikuid aga kipub ühekülgseks jääma. praeguse seisuga kaalukaotus ca 3 kilo, eks siis mingi aeg tõmbame joone alla ja vaatame palju kokku kaotsi läks. kahju et opp nii vara oli, kusagil aprillis oleks paras olnud - poleks mingit ekstra "suveks saledaks" programmi vaja olnud.

2 Comments:

  • At 16 detsember, 2005 01:37, Blogger k6rvaklapp said…

    Kõigepealt palju õnne - nii sünnipäevaks kui ka tütre sünni puhul. Leidsin oma blogi viites, et keegi siit lehelt tulnud ja tuttava blog lisaks.

    Tahtsin seda ka öelda, et oma teada-tuntud edevuses olen ma kahe blog'i omanik. Üks see, mida sa lingid. See siis seotud ainult muusikaga. Isiklikumaid seiku leiab, aga selle koha vahendusel:
    http://h0segnaasio.blogspot.com

     
  • At 18 detsember, 2005 22:54, Blogger Markus said…

    näed sa siis, vend vahindra on ka blogi endale teinud
    ....
    pane endale igaks juhuks word-verification, muidu jobud hakkavad sulle spämmi toppima

     

Postita kommentaar

<< Home