Mattiase värgid

juriidiliselt on kõik korrektne

laupäev, detsember 31, 2005

elu edetabelid '05


see aasta saab kohe võmmu kuklasse ja kaob ajaloo sügavikku ning 2006 trügib kohe uksest-aknast sisse. seega peaks selle aasta raamatupidamisele joone alla tõmbama ja kulud-tulud kokku lööma, enne kui maksuamet revideerima tuleb. ehk siis kõigepealt selle aasta kulud:
* esimene poolaasta jääb kenakesti bilanssi kui välja arvata tohutu närvirakkude kulu igasugustel kursustel. special thanx to Harkmann, Vunk, Otsus ja Metsa:)
*teine pool aastast oli tunduvalt sündmusterohkem: pimesooleopp augustis, mandliopp detsembris ( tasuta varuosad ära anda) - seega jätsin jupikesi endast igale poole laiali:P.
*aja-, närvi- ja rahakulu korteriremondile terve aasta jooksul (ja ikka pole veel valmis) - inimesed, ostke endale uus korter või vähemalt selline, mida te kohe ei tahaks remontima hakata.
Sellega peaks aasta suuremad kulud olema kaetud. edasi tulude juurde:
* kuna esimene poolaasta ei juhtunud midagi mainimisväärset (või ma siis lihtsalt ei mäleta - vabandage, pea valutab) siis teine pool sai sai avatud III kohaga Erna retkel - siinkohal suured tänud Tarmole, Vovale ja Sašale HEA töö eest!
*ja esikoha pälvib otse LOOMULIKULT tütre sünd 1. oktoobril: ta on ikka tõeline rõõmurull meil!
kui nüüd kogu kompott kokku lüüa, siis tulusid on see aasta ikka kõvasti rohkem olnud ja seega võib aasta kordaläinuks lugeda. niisiis, 2005 - bye-bye! ja eks me näe mis 2006 meile toob, seniks aga toredat lõpu algust!

2 Comments:

Postita kommentaar

<< Home